avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sa fac in continuare? (plata spitalizare victima ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sa fac in continuare? (plata spitalizare victima agresiune)

buna ,astazi am primt un comuncicat de la un parchet din ro sau verdict (ordonata)in care se scote de sub urmarire penala si se aplica o sanctiune administrativa (amenda si cheltueli judiciare )intr-un dosar in care 2 persoane acuzate de lovire sau alte acte violente ,dar mi a venti sa platesc spitalul cu ceva vreme, in acesta instintare nu spune nimic de plata spitalului,mai specivic eu sunt victima in acest dosar ,ce fac depun plingere sau asa e noul cod penal
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 09:52, 4 Martie 2014
Inculpatii sunt cei care trebuie sa plateasca spitalizarea nu dvs.chiar daca li s-a aplicat amen da adm .,
da ,dar in acea ordonanta nu spune nimic de plata spitalizari ce ar trebui sa fac ,care sunt caile de atac legale pentru a scapa de plata spitalizari
Va constituiti parte civila si cereti daune materiale si morale in instanta. Pe ambele le probati cu inscrisuri, in masura posibilitatii (actele de la spital, retete medicamente, taxe analize, etc). Daunele morale se constata de catre instanta tinandu-se cont si de zilele de spitalizare si cele de ingrijiri medicale pentru recuperare, care intr-un fel, probeaza suferinta.
Cand ati intocmit plangerea penala nu v-ati constituit (si) parte civila ?
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni fire4ice fire4ice Buna Ziua - ma numesc STEFAN si am cateva intrebari > Mai intai sa va explic pe scurt cazul ! Sora mea a fost lovita din plin de o masina pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Lovire fara motiv alin_iancu 2001 alin_iancu 2001 Buna ziua! Am si eu o intrebare la dv.Tatal meu a fost batut de un vecin acum doi ani , si sunt si acum in proces pentru ca politia a tinut dosarul 6 ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca cheltuelile de spitalizare, victima sau soferul? vulp vulp nepoata mea a fost spitalizata 6 zile in urma unui accident rutier cine trebuie sa plateasca cheltueli de spitalizare victima sau soferul? (vezi toată discuția)