avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum contest o decizie de impunere ANAF pt plata chelt ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum contest o decizie de impunere ANAF pt plata chelt scolarizare dupa plecare din politie?

O persoana care a lucrat in politie si-a incetat activitatea inainte de a avea 10 ani vechime, mai exact in 2010. Abia acum a primit o decizie de impunere de la ANAF care are ca obiect plata dobanzii aferenta anului 2013, calculate la suma stabilita drept cheltuieli cu scolarizarea. Pana la acest moment, nu a mai primit absolut nimic in acest sens. Cum pot sa contest o astfel de decizie ?
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 10:33, 5 Martie 2014
1) cu grijă și atenția cuvenită și potrivit susținerilor reclamantului din continutul exemplarului din acțiune ce urmează a-l primi, mai concret, respingând susținerile reclamantului, înlăturând pretinsele lui dovezi, întărind susținerile dvs. cu contraprobe, toate formulate printr-un înscris ce-l veti numit Întâmpinare;
2) a-ti semnat un Contract de 10 ani : veti avea câstig de cauză doar si numai dacă ati plecat din sistem din cauze NEIMPUTABILE dvs., ceea ce NU CRED (asa citesc eu printre rânduri din postarea dvs) și veti fi obligată a plăti doar partea de timp nerespectată din acel contract.
Cum si-a incetat activitatea acea persoana?

Răspunderea stabilită în sarcina poliţistului ca funcţionat public cu statut special pentru contravaloarea cheltuielilor suportate de instituţiile de învăţământ din cadrul M.A.I. are la bază dispoziţiilor art. 70 din Legea nr. 360/2002 şi urmăreşte acoperirea cheltuielilor efectuate, în măsura în care semnatarul angajamentului nu a lucrat timp de 10 ani în unităţile şi garnizoanele ministerului.

Art. 70 din Legea 360/2002
Poliţistul care a absolvit o instituţie de învăţământ a Ministerului de Interne şi căruia i-au încetat raporturile de serviciu în primii 10 ani de activitate din motive imputabile lui este obligat să restituie cheltuielile efectuate cu pregătirea sa, proporţional cu perioada rămasă până la 10 ani, potrivit angajamentului încheiat în acest sens.
Am inteles toate aceste aspect, ce m-ar ajuta pe mine acum ar fi un model de contestatie al decizie anaf.
Multumesc!
Imi spuneti, va rog, unde trebuie sa depun aceasta contestatie?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere cim pe perioada nedeterminata Aana1313 Aana1313 Buna ziua. In prezent am contract de munca pe perioada nedeterminata in cadrul unui minister,deci sunt bugetar. As dori sa stiu,in cazul in care doresc ... (vezi toată discuția)
Imputare cheltuieli de scolarizare!!! stefanitagogea stefanitagogea ART. 70 Poliţistul care a absolvit o instituţie de învăţământ a Ministerului Administraţiei şi Internelor şi căruia i-au încetat raporturile ... (vezi toată discuția)
Inapoiere cheltuieli catre academia de politie??? ContSters59011 ContSters59011 Doresc sa stiu care este temeiul sio cum se calculeaza corect cheltuielile pt. scolarizare catre Academia de Politie ale unui absolvent...care nu mai ... (vezi toată discuția)