avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imputare cheltuieli de scolarizare!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imputare cheltuieli de scolarizare!!!

ART. 70
Poliţistul care a absolvit o instituţie de învăţământ a Ministerului Administraţiei şi Internelor şi căruia i-au încetat raporturile de serviciu în primii 10 ani de activitate din motive imputabile lui este obligat să restituie cheltuielile efectuate cu pregătirea sa, proporţional cu perioada rămasă până la 10 ani, potrivit angajamentului încheiat în acest sens.

exista oare vreo cale sa scap de aceasta imputare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters74561 , utilizator 18:20, 1 Decembrie 2009
DA.

Aceea ca incetarea raporturilor de serviciu sa nu se faca in primii 10 ani de activitate sau ca aceasta incetare sa nu fie din cauze imputabile dvs.(adica sa nu aveti abateri, sa nu va dati demisia, etc)

Alta cale nu exista.
Unde-i lege nu-i tocmeala!
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
Isa Radov, Consultant resurse umane
pai tocmai asta e....planuiesc sa imi dau demisia....trebuie sa fie o cale sa scap de aceasta imputare!!! mersi oricum!
Da, puteti demisiona, dar in baza contractului incheiat va trebui sa achitati cheltuielile efectuate. Dar, cred ca trebuie sa va mai ganditi...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest o decizie de impunere anaf pt plata chelt scolarizare dupa plecare din politie? adela05 adela05 O persoana care a lucrat in politie si-a incetat activitatea inainte de a avea 10 ani vechime, mai exact in 2010. Abia acum a primit o decizie de impunere de ... (vezi toată discuția)
Incheiere cim pe perioada nedeterminata Aana1313 Aana1313 Buna ziua. In prezent am contract de munca pe perioada nedeterminata in cadrul unui minister,deci sunt bugetar. As dori sa stiu,in cazul in care doresc ... (vezi toată discuția)
Inapoiere cheltuieli catre academia de politie??? ContSters59011 ContSters59011 Doresc sa stiu care este temeiul sio cum se calculeaza corect cheltuielile pt. scolarizare catre Academia de Politie ale unui absolvent...care nu mai ... (vezi toată discuția)