avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubinaj

buna seara.eu si prietenul meu am hotarat sa ne mutam impreuna"dragostea asta"in apartamentul meu,proprietate personala si am convenit doar verbal sa platim la comun uitilitatile.intrebarea mea este:exista riscul sa mi fie amenintat dreptul asupra imobilului si de asemenea a altor bunuri mobile si imobile pe care le detin de faptul ca noi o sa locuim impreuna si sa firesc sa locuim chir 3 4 ani sau chiar pana mai departe?!ar trebui sa inchei vreun contract in acest sens cu el?bunurile atat imobile cat si mobile sunt proprietatea mea.preventiv.multumesc
Cel mai recent răspuns: edera , utilizator 20:35, 7 Martie 2014
Ati mai intrebat si vi s-a raspuns
www.avocatnet.ro/content/for...

imi cer scuze daca s a tot repetat intrebare am avut impresia ca nu s a trimis prima data,cum sunt pentru prima data pe acest site...
multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia cas a fost/este obligatorie pentru membrii fostelor asociatii familiale, actualele intreprinderi familiale? registru ani registru ani :help:Am un prieten care si-a infiintat o Asociatie Familiala in anul 2000 impreuna cu fratele sau. Ieri a primit o somatie din care rezulta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Situatia de concubinaj ContSters180462 ContSters180462 buna seara.am hotarat de comun acord eu si prietenul meu sa convietuim impreuna in casa mea proprietate personala iar darile lunare sa le platim impreuna,fara ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale + credit ipotecar cristina1970 cristina1970 Avem probleme financiare, nu e o noutate, dar situatia este realmente dificiala, si as avea nevoie de sfaturi pentru a putea iesi din ea. In anul 2006 am ... (vezi toată discuția)