avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decont tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decont tva

in cazul in care am gresit decontul de tva cum trebuie sa procedez? Sa fac in luna urmatoare un decont rectificativ?
Cel mai recent răspuns: kryket , utilizator 16:25, 13 Iunie 2005
nu exista decont rectificativ ci in luna urmatoare se trec sumele respective (diferenta intre declaratia initiala si declaratia corecta) la regularizari.
gresit1au aprut, de curand, instructiuni de rectificare a decontului de TVA, caut pe www.conta.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura introdus pe alt furnizor Gyongyos Gyongyos Buna ziua! in anul trecut au fost introduse gresit facturile Mol Ungaria timp de 4 luni.aceste facturi se platesc la Mol Romania,si au fost inregistrate pe ... (vezi toată discuția)
Corectarea declaratiei 300 claudana claudana Buna dimineata! Tin contabilitatea la o firma cu TVA la trimestru si de la infiintare pana in prezent am inregistrat doar TVA de recuperat. La sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la decont 300 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-au omis niste sume in decontul de tva pe luna octombrie. Declaratia 394 este corecta. Ar trebuii sa depun un decont de TVA ... (vezi toată discuția)