avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Buna care este onorariul pentru avocat intr-un dosar de partaj,va rog?
Acesta difera de la un dosar la altul?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:55, 3 Martie 2014
interventie moderator

@mirellxx,va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare pe forum.

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nu este acceptata in nicio comunitate online iar consecinta este stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

Va trebui sa va hotarati ce cont de utilizator pastrati, si sa stergeti unul din ele. Veti posta mesaje fie de pe acest cont, fie de pe @soranais, nu de pe amandoua, multumesc pentru intelegere.

nu exista lege care sa dea minorului vre-un drept in partajul dintre soti.
Exista o lege care spune ca e responsabilitatea parintilor sa asigure copilului cele necesare vietii. Banuiesc ca s-a stabilit o pensie de intretinere in procesul de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există posibilitatea anulării unui divorț? Elenadoro Elenadoro Buna ziua. am si eu o intrebare, usor stupida dar incerc. in 2016 am divortat de sotul meu la notar pentru adulter. Din casatorie avem un baietel care are ... (vezi toată discuția)
Divort - am nevoie de avocat? GabituD GabituD Buna ziua.Am nevoie de un sfat de la domniile voastre. Sotia a deschis actiune de divort si vreau sa stiu daca am neaparat nevoie de un avocat si in ce ar ... (vezi toată discuția)
Partaj Ionuț. Ionuț. Poate un avocat sa încheie un act legal de partaj, unde exista și un minor, care sa nu poată fi atacat în instanta în situația în care soții au ... (vezi toată discuția)