avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantie imobil fara CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantie imobil fara CF

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este posibil ca un apartament in constructie sa reprezinte garantie de plata pentru servicii prestate catre proprietar. Fizic apartamentul este construit insa intabularea se va face peste 2-3 luni. Investitorul doreste sa plateasca la termen lucrarile de executie a blocului si este de acord sa garanteze cu un apartament. Sub ce forma se poate pune o sarcina pe acest apartament?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:29, 1 Martie 2014
Contract de ipoteca la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru & intabulare curte in indiviziune starcopit starcopit As dori sa fac documentatia cadastrala la un apartament care face parte dintr-un mic bloc cu 4 apartamente si o curte. Titlul de proprietate pe curte este ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatiu de locuit in pod existent AlinaCa AlinaCa Buna seara, Am construit in urma cu zece ani un spatiu de locuit in podul blocului, deasupra apartamentului in care locuiam. Am primit de la Primarie ... (vezi toată discuția)
Vreau să cumpăr de la dezvoltator un apartament aflat în construcție. ce măsuri de siguranță pot sa îmi iau ca să nu pierd avansul, care e destul de consistent? sorin22 sorin22 Bună ziua, Vreau sa cumpăr un apartament aflat în construcție de la dezvoltator. Ideea e ca dezvoltatorul vrea 80% avans,restul de 20% fiind dați la ... (vezi toată discuția)