avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare Punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare Punct de lucru

Buna ziua,

Cum se declara la Adiministratia Financiara de Sector un punct de lucru care are mai mult de 5 angajati?
Dupa cate am inteles i se atribuie un cod de inregistrare fiscala?

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: andreea_060686 , utilizator 12:15, 23 Aprilie 2009
Declaratia de inregistrare fiscala se depune la Administratia Financiara competenta in termen de 30 de zile de la data infiintarii societatii art. 68 al. 6.a) din Codul Fiscal/2004

ARTICOLUL 72
Forma si continutul declaratiei de inregistrare fiscala
(1) Declaratia de inregistrare fiscala se intocmeste prin completarea unui formular pus la dispozitie gratuit de organul fiscal din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si va fi insotita de acte doveditoare ale informatiilor cuprinse in aceasta.
(2) Declaratia de inregistrare fiscala va cuprinde: datele de identificare a contribuabilului, categoriile de obligatii de plata datorate potrivit Codului fiscal, datele privind sediile secundare, datele de identificare a imputernicitului, datele privind situatia juridica a contribuabilului, precum si alte informatii necesare administrarii impozitelor, taxelor, contributiilor si altor sume datorate bugetului general consolidat.

ARTICOLUL 73
Certificatul de inregistrare fiscala
(1) Pe baza declaratiei de inregistrare fiscala, depusa potrivit art. 68 alin. (3), organul fiscal competent din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala elibereaza certificatul de inregistrare fiscala, in termen de 15 zile de la data depunerii declaratiei. În certificatul de inregistrare fiscala se inscrie obligatoriu codul de identificare fiscala.
(2) Eliberarea certificatelor de inregistrare fiscala nu este supusa taxelor de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)
Punct de lucru Am o societate comerciala in Bacau,si am deschis un punct de lucru in Piatra Neamt,ce taxe si impozite trebuie sa platesc la administratia financiara si ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar stefan andrei stefan andrei Buna, am un contract de asociere prin participatiune cu o firma din bucuresti, ei au declarat spatiu secundar spatiul pe care il detin eu in alt judet dar ... (vezi toată discuția)