avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pv ISCTR nesemnat,se poate emite amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pv ISCTR nesemnat,se poate emite amenda?

Sunt sofer international,vin acasa la 3 luni.Am fost oprit la Brasov si un agent a intocmit un pv fara sa-l semnez,nici nu m-a intrebat de obiectiuni,a spus ca amenda este minim 3000 roni ptr ca ora de pe diagrama nu era identica cu cea de pe ceasul masini,ceasul de la mana,ceasul taho si ceasul telefonului.Habar nu am cu s-ar putea regla aceasta ora din moment ce ceasul tahografului corespunde cu ora normala.De atunci nimic pana am platit impozitul si casiera de la primarie mi-a zis ca am o amenda mare.Ce pot face,ma pot lupta acum dupa 5 luni cu morile de vant din Romania?O pot plati cu 1 ron pe zi,ptr ca am salariul de 800 roni?Va multumesc tuturor,chiar si celor care nu intelegeti problema,dar problema nu este amenda cat modul asta perfid de a judeca si sanctiona.In Europa nu se gandeste asa
Cel mai recent răspuns: GHMA , utilizator 21:52, 2 Martie 2014
cam greu sa mai rezolvati ceva acum.
trebuia sa luati masuri atunci.
oricum o sa o platititi cate cat aveti.
Si eu cred ca nu mai pot face nimic,acelasi sentiment am si chiar daca as fi fost in termenul legal,ptr ca am mai avut o amenda,tot in niste circumstante foarte dubioase,pe care le-am aratat in contestatie,si pe care instanta nu le-a luat in seama,eu cred ca nici nu citesc prea multe.Suntem in Romania,nu in Germania.Ptr ca ma gandesc ca si eu daca as fi un organ de control,eu as putea amenda toata tara si conform sistemului,nimeni nu ar putea contesta nimic
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
GHMA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rar sofer profesionist zdb zdb buna daca un sofer profesionist (angajat cu forme legale la o firma pt transport personal) primeste o [b]amenda rar pt depasirea orelor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor !! Firuta14 Firuta14 Buna dimineata ! In data de 26 aprilie 2020 , vecinul meu a avut nevoie de mine ptr a face cate ceva la foisorul lui , intre timp a facut un gratar sa mancam ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar penal abandon de familie desirelia75 desirelia75 un dosar penal privind savarsirea infractiunii de abandon de fam a stat 1 an la politie in cercetare si a plecat la parchet cu propunere de trimitere in ... (vezi toată discuția)