avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda juridica achitata - dovada platii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda juridica achitata - dovada platii

Buna ziua,
Vecina mea are un nepot caruia I-a facut mutatie in Bucuresti pt studii, acum un an a primit o amenda juridica ( a furat din supermarket) a achitat-o si a depus chitanta, acum o saptamana I-a venit somatie de plata pt acea amenda.
El are o copie a chitantei si nu stie unde sa mearga sa faca dovada platii.
Va multumesc anticipat, astept raspunsul Dvs.
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 10:11, 3 Martie 2014
Sa trimita o copie dupa chitanta ca dovada a platii alaturi de o copie a somatiei, pe adresa de expeditor al somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata cheltuieli judiciare dornik dornik buna ziua. va rog sa ma ajutati daca se poate in legatura cu o mica problema. am avut un proces cu cineva si acea persoana a castigat procesul si a cerut de la ... (vezi toată discuția)
Penal dana_bacanu dana_bacanu Am primit o instiintare ca daca nu-mi platesc amenda auto din 2007 sunt pasibila de executare silita. Eu stiu ca nu am nicio amenda neplatita,dar nu pot ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru achitata dar totusi apare ca si suma neachitata la judecatorie???!!! RINCIK RINCIK Am si eu o nelamurire.Am avut un dosar in urma caruia a fost data solutionarea de renuntare la urmarire penala.In acea ordonanta trimisa de parchetul de pe ... (vezi toată discuția)