avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatia de a consulta un mediator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatia de a consulta un mediator

Daca doresc sa actionez in judecata un vecin privind iesirea din indiviziune sau servitutea de trecere este obligatoriu consultarea unui mediator.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:11, 4 Martie 2014
Va multumesc pentru informatii si va mai intreb ceva intru-cit am consultat mai multi avocati si mi-au indicat fiecare un anumit mediator si am ajuns la concluzia ca numai mediere nu este la noi in tara,facindu-ma sa inteleg ca sunt in colaborare sa nu spun altfel,mai mult unii avocati au cabinet de mediator,ce interes are acest mediator sa-ti rezolve problema cand el este interesat sa te reprezinte in instanta pentru mai multi bani.
Alegeti-va singur mediatorul si atunci nu veti mai avea astfel de banuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea-obligatorie din august? andreidarius andreidarius Stie cineva clar care sunt cauzele in care trebuie sa faci medierea anterior introducerii cererii de chemare in judecata ( ca altfel este inadmisibila ) si ... (vezi toată discuția)
Sedinta informare mediere kyoko kyoko Buna dimineata ! Intrebarea mea este: in conditiile art.2 pct.1^3 din Lg 192/2006, cum se realizeaza sedinta de informare asupra avantajelor medierii ? Are ... (vezi toată discuția)
Medierea informala facuta de avocat Imparatul Imparatul De maine ma pot duce la amicul meu avocat sa-mi faca pv de informare necesar pornirii unui dosar in instanta? Deoarece vreau sa deschid un dosar saptamana ... (vezi toată discuția)