avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înmatriculare auto

Bună ziua. Am cumpărat un autoturism înmatriculat în România, dar vânzătorul și-a recuperat acea taxă de timbru verde. Vă rog frumos, în această situație, pt. a înmatricula autoturismul pe numele meu mai tb. plătită această taxă. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:35, 3 Martie 2014
Da, trebuie platita acea taxa, numita timbru de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism, inmatriculare si inregistrare fiscala tzara tzara Buna ziua! Imi poate explica cineva procedura de cumparare a unui autoturism si apoi perfectarea actelor in vederea inmatricularii pe noul ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare masina sh Collins Collins Buna ziua, As dori sa cumpar o masina SH, problema este ca nu sunt la curent deloc cu taxele necesare la cumparare, de timbru, mediu, sau cum se numesc, ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru trecerea unor autovechicule pentru schimbarea proprietarului. alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate sa lamuresc urmatorul aspect. O societate x detine 3 masini deja inmatriculate in Romania si doreste sa ... (vezi toată discuția)