avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

Salut! Daca judecatorul imi da amenda administrativa , procurorul de caz care mi-a propus 1 an cu suspendare ii obligat sa conteste decizia judecatorului sau poate sa o accepte? Sunt curios de acest raspuns. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciupuliga79 , utilizator 14:15, 23 Aprilie 2009
Procurorul nu este obligat ci "poate" face apel sau recurs dupa caz atunci cand exista motiv/motive prevazute de codul de proc. pen. [ art.362 (1) Cod proc. pen. si art.385 ind.9 C.proc.pen., de exemplu!].
ok daca procurorul nu face recurs si primesc administrativa atunci cam in cat timp pot sa imi primesc permisul ca deja am 5 luni de cand stau pe bara si sunt cam disperat. Merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1. pot face recurs impotriva unei sentinte penale aiai aiai (ca parte vatamata), privind pedeapsa si despagubirile materiale/morale ? 2. cand trebuie motivat? (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila Andreeacreatza Andreeacreatza exista totusi vreo modalitate de a contesta o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de executare a pedepsei? (vezi toată discuția)
Recurs declarat de partea vatamata- lamuriri pici80 pici80 am fost condamnat intr un dosar la 2 ani inchisoare sub supraveghere,iar unul dintre parti vatamate a declarat recurs... exista posibilitatea sa retraga ... (vezi toată discuția)