avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire PFA - doar 1/3 ca la contul personal ?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire PFA - doar 1/3 ca la contul personal ?

Angajatorul doreste sa ma plateasca prin PFA dar am poprire pe cont. Momentan imi opreste 1/3 din salariu, ceea ce e rezonabil.
Daca trec pe PFA mi se va opri tot atat, sau toata suma ?
Ca persoana fizica nu veti mai avea un salariu , ci venituri si cheltuieli .Daca veti primi bani in cont se va retine toata suma . Daca n u achitati debitul si nu aveti cont veti primi notificari de executare silita pe bunurile proprii . E bine sa discutati cu creditorul sa virati de bunavoie o anumita suma lunara in contul acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executor judecatoresc. mary7 mary7 Ce legi sau incalcat pentru executare silita de catre un executor judecatoresc fara o actiune in instanta cu proprire pe salariu cind se vireaza de catre firma ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu din strainatate dlemil dlemil Buna ziua, Firma la care lucrez are cu mine 2 contracte de munca, unul in romania si unul in sua. eu am poprire pe cont din cauza unui credit, si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu vasilepetcu vasilepetcu Am salariu net 1500. Platesc deja rata credit 900. Vine un executor si cere 1/3 din net. Cum se va clacula? Cat imi va opri din salariu si cat ii va reveni lui? (vezi toată discuția)