LuchianSeb a scris:
Si asa este, chiar am primit o astfel de adresa dupa al doi-lea termen, insa in ea scria ca daca nu ma conformez cerintelor se va dispune disjungerea cauzei, iar acel capat de cerere referitor la despagubiri va fi judecat separat si anulat.
Eu v-aș ruga să citiți cu atenție adresa instanței și, eventual, să postați conținutul ei aici. Un capăt de cerere disjuns va fi judecat
de o altă instanță. Prin urmare, instanța care a dispus disjungerea nu are cum să anuleze capătul de cerere disjuns.
LuchianSeb a scris:
Eu nu am indeplinit acele cerinte tocmai fiindca doream sa renunt la a mai solicita despagubiri, ...
Trebuia să trimiteți un înscris în acest sens instanței, mai ales având în vedere faptul că vi s-a pus în vedere să timbrați sub sancțiune.
LuchianSeb a scris:
Pai sa fac cerere de reluare a judecatii ? Dar nu vreau sa platesc iar alte taxe pentru ca se reia judecata... ca nu e corect
Puteți să solicitați reluarea judecății, dar trebuie să timbrați și să vă îndepliniți obligația pentru neîndeplinirea căreia s-a dispus suspendarea. Nu există ”nu timbrez pentru că nu este corect” și nici o altă soluție pentru repunerea pe rol a unei cauze suspendate pentru neîndeplinirea obligațiilor stabilite de instanță.