avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura instanta

Disjunge capatul de cerere având ca obiect anularea deciziei de impunere a contributiei sociale de sanatate, care va forma un dosar separat. Suspenda judecata contestatiei la executare formulate de contestatoarea în contradictoriu cu intimata anaf pâna la solutionarea definitiva a contestatiei disjunsa din prezentul dosar.

trebuie sa deschid un nou dosar pentru acel capat de cerere?
daca nu l deschid ce se intampla?
multumesc anticipat
Din informatiile dvs reiese ca nu este necesara deschiderea unei noi proceduri in instanta.
Din actiunea initiala au rezultat doua actiuni:
1. Prima (rest din actiunea principala) ramane suspendata pana se judeca actiunea disjunsa.
2. A doua (actiunea disjunsa din actiunea principala) va forma un nou dosar - se vor emite noi citatii in aceasta cauza.
Prima actiune ramane suspendata pana se judeca cea de a doua.
Dupa ce hotatarea din actiunea disjunsa va ramane definitiva veti face cerere de repunere pe rol in prima actiune - cea suspendata.
Nu se justifica introducerea unei noi actiuni avand acelasi obiect pentru ca noua actiune se va conexa la cea deja suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare pentru motive de ordine publica CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN Buna ziua! As dori sa va supun atentie o speta cei drept un pic cam dificila din punctul meu de vedere si va rog daca se poate o parere. Am avut un dosar pe ... (vezi toată discuția)
Cerere /instanta - perimata ? cristiannegru cristiannegru Actiunea in instanta a avut 2 capete de cerere: 1. - obligare adeverinta de munca - Arhivele Nationale 2. - obligare recalculare pensie - Casa Judeteana de ... (vezi toată discuția)
Este corecta disjungerea ? DenisRif DenisRif Am in curs de judecare o contestatie la executare introdusa de mine actiune in care am cerut si daune morale. Judecatoarea a decis ca disjunga capatul de ... (vezi toată discuția)