avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Schimb de proprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Schimb de proprietar

Din cauza taxelor RCA care au crescut enorm in aceasta perioada m-am decis sa trec autoturismul pe numele mamei. Care este cea mai simpla metoda de a face asta, cu taxele minime si fara a mai inmatricula masina din nou? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DanMC , utilizator 17:48, 3 Martie 2014
Conform norme in vigoare la transferul dreptului de proprietate asupra bunului mobil,este obligatoriu sa se parcurga si etapa inregistrarii pe rol fiscal si inmatricularea pe numele cumparatorului-date care sa fie introduse in baza proprie a RAR,care urmeaza sa completeze schimbarea proprietarului in cartea de identitate auto
daca ii da-ti masina mamei dumneavoastra , o sa-i dati si taxele si impozitele si RCA-ul....toate.
pentru dansa , nu sunt mai ieftine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare rca foarte scump jeoanesss jeoanesss Am o masina inmatriculata pe numele meu, mai exact o dacia solenza. Eu am 21 ani si am inmatriculat masina pe numele meu printr-o jotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate masina yulii yulii buna ziua, care este cea mai simpla si mai putin costisitoare modalitate de a transfera un autovehicul intre rude? masina este momentan inregistrata pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara inmatriculare Aliskoda Aliskoda Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate achizitiona un autoturism prin contract de V-C, fara a-l inmatricula pe numele meu. Proprietarul vrea sa nu mai ... (vezi toată discuția)