Am o nelamurire in legatura cu interpretarea unui articol din ROI.
Tin sa va precizez urmatoarele:
sunt angajata la o societate de asigurari. Am ajutat un coleg ( agent de asigurare, fara carte de munca ) la incheierea unei polite, in sensul ca am completat aceasta polita deoarece agentul nu a putut sa fie prezent la aceasta intalnire.
Asi vrea sa stiu daca, prin prisma urmatorului articol, se poate intruni comisia de disciplina pentru a primi o sanctiune disciplinara. Articolul este:
i) favorizarea unor parteneri (client, intermediari de asigurari etc.) în scopul obţinerii unor avantaje
Tin sa precizez ca aportul meu la incheierea acestei polite a fost referitor doar la completarea politei, nu la recrutarea clientului sau transferul acestuia din portofoliul unui angajat (care lucreaza fara comision) in portofoliul unui agent.
Va multumesc,
Nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme in acest sens, intrucat nu cred ca ati incalcat aceasta prevedere din ROI.
Mai mult nu vad de ce angajatorul isi va consuma energia in mod inutil, dar daca totusi sunteti chemata la o comisie de discipina, veti putea sa va aparati inclusiv prin declaratia data in fata comisiei de catre "intermediar".