Am o nelamurire in legatura cu interpretarea unui articol din ROI.
Tin sa va precizez urmatoarele:
sunt angajata la o societate de asigurari. Am ajutat un coleg ( agent de asigurare, fara carte de munca ) la incheierea unei polite, in sensul ca am completat aceasta polita deoarece agentul nu a putut sa fie prezent la aceasta intalnire.
Asi vrea sa stiu daca, prin prisma urmatorului articol, se poate intruni comisia de disciplina pentru a primi o sanctiune disciplinara. Articolul este:
i) favorizarea unor parteneri (client, intermediari de asigurari etc.) în scopul obţinerii unor avantaje
Tin sa precizez ca aportul meu la incheierea acestei polite a fost referitor doar la completarea politei, nu la recrutarea clientului sau transferul acestuia din portofoliul unui angajat (care lucreaza fara comision) in portofoliul unui agent.
Va multumesc,
buna seara,
in primul rand vreau sa va multumesc pentru implicare si, asa cum ati sesizat toata aceasta intamplare este o facatura, de mult cineva vrea sa ma prinda pe pas gresit si acum s-a gasit un motiv.
Asa cum am spus, consider ca nu am adus prejudicii firmei , deoarece agentul incasa oricum acel comision, polita era reinnoire, era discutata, singura problema a fost ca agentul nu a putut fi prezent la sediu cand a dorit clientul.
M arepet, a fost doar o actiune caritabila, consider eu. Nu eram coordonatorul lui, dar ii aram prieten.
Multumesc,
Buna ziua,
se intocmeste la noi, ROI-ul. Administratorul societatii mi-a spus sa introduc o clauza conform careia, daca in perioada de proba, se intra in concediul medical, perioada de proba se prelungeste in functie de nr de zile de concediu medical (ca in cazul preavizului).