avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema impozit auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema impozit auto

Buna seara,

Dupa cum spune si titlul am o problema cu impozitul auto.
Adica, am avut pana in 2012 o masina inregistrata la sectorul 6. Pe la mijlocul anului 2012 am vandut masina, am achitat toate impozitele(inclusiv cele pe 2012 pana la sfarsitul anului) si am solicitat fiscalul si scoaterea din evidenta fapt care s-a si intamplat. In scurt timp mi-am mutat domiciliul in sectorul 5 si m-am trezit ca am impozit de plata la acea masina pe anii 2013 si 2014.
Am fost si la finante sect 5 si 6 cu dovada ca masina a fost scoasa din anul 2012 si ma tot paseaza de la unii la altii dand fiecare vina unu pe altu.
Ce pot face in acest caz?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: robertnnn , utilizator 23:52, 4 Martie 2014
In conditiile in care dv detineti documentele legale de tranzactionare bun mobil,fisa de scoatere auto de pe rolul fiscal ,depuneti aceste documente la autoritatea fiscala sector 6 cu solicitarea de verificare rol fiscal si obligatii aferente bun mobil
Suplimentar ,solicitati stingerea debitelor in urmarire inregistrate ulterior instrainarii bunului mobil
Revin cu detalii. Am fost iar la sect. 6 si m au lamurit cei de acolo intr-un final. Eu am scos fiscalul in 2012 si am vandut masina dar tocmai astazi am aflat ca trebuia sa ma duc la ei inapoi si sa fac dovada ca masina am vandut-o si sa cer scoaterea ei de la impozitare. Eu am presupus ca emiterea fiscalului este echivalent cu scoaterea ei de la impozit.
Acum cei de la sect6 mi-au spus sa ma duc cu contractul de vanzare cumparare din 2012 la sect5(unde am domiciliul actual) si sa le fac dovada ca masina a fost vanduta din 2012 si sa cer anularea platilor datoriilor pe masina respectiva.
Sper s-o rezolv.
Va rog sa mai postati in caz ca mai aveti idei.

Va multumesc pt. raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata fara acte simocris1 simocris1 acum 5 ani am vandut o masina unor prieteni fara nici o chitanta de mana sau alt act, iar eu de buna credinta am dat toate actele masinii , urmand ca in decurs ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal ellacos.mc ellacos.mc Daca masina e oe numele meu sotul poate scoate certificat fiscal in vederea instrainarii masinii fara a face procura.Pot sa o vand fara certificat fiscal , ... (vezi toată discuția)