avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina instrainata fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina instrainata fara acte

acum 5 ani am vandut o masina unor prieteni fara nici o chitanta de mana sau alt act, iar eu de buna credinta am dat toate actele masinii , urmand ca in decurs de 1 an sa facem actele. Prietenul meu a dat masina altcuiva si acea persoana nu vrea sa facem acte de vanzare cumparare si eu inca platesc impozit .
Ce sa fac sa o scot de la impozit si de la politie ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:42, 28 Martie 2014
Aspectul ca dv ati acceptat instrainarea bunului mobil fara incheierea de documente legale ,este culpa dv exclusiva
Aveti dreptul sa actionati "prietenii"in instanta ,cu obligatia de a face documentele de tranzactionare bun mobil
Mai exista varianta sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu detineti bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale si a cererii de radiere,autoritatea fiscala va dispune scoaterea de pe rol a bunului auto dupa achitarea debitelor in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă chinui să găsesc o mașină care am dat-o la cineva cu ... Leul mic Leul mic Mă chinui să găsesc o mașină care am dat-o la cineva cu tot cu acte și numere de înmatriculare pt. rabla acuma 8 ani a ramas la înțelegere să-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Petrut N Petrut N Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)