avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj

Buna ziua,acum o saptamana am primit decizia in urma careia am fost disponibilizata,intrebarea mea este-care sunt actele pe care trebuie sa le depun pentru somaj,unde? in cat timp?Multumesc
Mentionez ca am mai avut somaj dupa terminarea facultatii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 5 Martie 2014
Coroborand perioada lucrata cu articolul cu care v-a incetat c.i.m., reiese faptul ca veti putea beneficia de indemnizatia de somaj.
Am sunat la ajofm sect 4 si mi-au spus ca beneficiam daca-mi depuneam actele in ziua in care am primit decizia-nu mai tarziu ))))) asa ca eu decizia am primit-o dupa 10zile....ura
Daca ati primit-o dupa expirarea termenului de 10 zile de la data incetarii c.i.m. , atunci cei de la AJOFM au dreptate, deoarece nu mai indepliniti conditia stagiului de cotizare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)
Inscriere pentru somaj monodora monodora Am fost angajata unei firme care a intrat in insolventa, iar in decembrie 2012, am intrat in perioada de preaviz. Acum sunt in cautarea unui nou loc de munca ... (vezi toată discuția)
Aj somaj madimadi79 madimadi79 buna ziua,am lucrat cu contract pe perioada determinata am ramas insarcinata si mi-a platit casa de asigurari prenatalul si postnatalul.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)