avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere in fals !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere in fals !

Am pe rolul instantei un proces de partaj dupa pronuntarea div. Partiile aveau 2 terenuri concesionate, in doua statiuni. Deoarece adversarul sutinea ca unul dintre terenuri nu mai face obiectul concesiunii , deci este pierdut, am solicitat instantei sa emita adresa catre primarie ca sa ne comunice situatia actuala a terenului. Adversarul, prin intermediul relatiilor din primarie a falsificat VIZIBIL data anuntului de incepere a lucrarilor, fapt ce a atras rezilierea contractului pt. acel teren. La ultima sedinta am aratat instantei ca ma inscriu in fals, am indicat si inscrisul, dar aceasta mi-a cerut sa depun scris! Daca acel anunt nu ar fi fost falsificat, primaria nu ar fi putut sa rezilieze contractul, prin urmare daca nu ar exista acest fals, contractul de concesiune ar fi valabil in acest moment! Ce articolele din codul de procedura sa invoc pentru a determina instanta sa suspende procesul si sa trimita spre procuror? Daca adversarul declara ca nu foloseste inscrisul, nu mi-e de ajutor. Interesul meu este sa includ terenul in masa partajabila! Pot sa indic( fara sa probez) ca autor al falsului primaria, si complice , adversarul? Oricum primaria este cea care atrimis inscrisul "corectat", in plic , expediat prin posta!
Cel mai recent răspuns: cami tei , utilizator 11:31, 24 Aprilie 2009
Sfatul meu precum si rugamintea mea este sa contactati un aparator, caci altfel nu veti avea castig de cauza orice as putea eu sa va comunic in legatura cu ceea ce solicitat!

Mult succes!
si totusi ce solutii ar fi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri oficiale ?! cami tei cami tei Un anunt de incepere a lucrarilor de constructie a unei locuinte, depus la Primaria localitatii respective este inscris oficial? Terenul este concesionat, si ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Conditie concesiune jon_ion jon_ion daca o curte este deja inchiriata, mai poate o terta persoana sa concesioneze o portiune din teren? am solicitat concesionarea unei portiuni pentru extindere ... (vezi toată discuția)