avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua o interbare in legatura cu taxa auto am o masina care era inmatriculat in 06.06.2007 eu sunt al doilea proprietar din anul 24.11.2011.cum pot sa aflu daca era platit taxa sau nu la masina,si daca se poate recupera daca era platit.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 08:30, 5 Martie 2014
Daca masina s-a inmatriculat in 2007, s-a platit la data respectiva taxa de prima inmatriculare . Se poate afla lucrul acesta de la Administratia Financiara de care apartineti .
In privinta recuperarii, persoana care a platit taxa este indreptatita la recuperarea ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde aflu daca taxa auto a fost platita ? daniel_84 daniel_84 buna seara, Am achizitionat o masina cu an de fabricatie 2006. Prima inmatriculata in tara (masina fiind import Germania) a fost in luna oct. 2007. De la ... (vezi toată discuția)
Proces incheiat taxa , inmatriculare masina din nou kosmoo88 kosmoo88 Buna ziua , Am cumparat o masina pentru care a fost castigat procesul in vederea recuperarii taxei auto de fostul proprietar dar acesta inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina din 2008 nclsamy nclsamy Buna ziua. Doresc sa trec pe numele mamei masina mea achizitionata in 2010 din Romania, care fusese cumparata noua, in 2008 tot din tara. Am efectuat toti ... (vezi toată discuția)