avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs, intimat parte civila - explicatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs, intimat parte civila - explicatie

poate sa imi explice si mie cinava ....asa pe intelesul meu ...... ce inseamna intimat parte civila?
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 21:16, 4 Martie 2014
adica una din celelalte parti din dosar a declarat recurs iar dvs sunteti citat in calitate de intimat ca si parte civila in procesul respectiv.
. Persoana impotriva careia se declara recursul.
Parte intr-un proces care se afla in situatia unui parat in caz de recurs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!ce înseamnă intimat intru-un dosar la tribunal ... Matei i. Matei i. Bună seara!Ce înseamnă intimat intru-un dosar la tribunal ,obiectivul dosarului fiind contestarea măsurii asiguratorie ?Multumesc (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)
Recurent cercetasa cercetasa intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent inculpatii au calitatea de recurenti spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)