avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune creanta de la o societate in faliment
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune creanta de la o societate in faliment

Societatea la care lucrez are de recuperat un debit de la o societate la care de curand s-a inchis procedura falimentului. Aceasta societate are pe rol 2 dosare de recuperare a debitului de la fosti angajati si ar dori sa cesioneze creanta catre noi. Se poate face acest lucru, si cum.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 09:59, 5 Martie 2014
daca in cazul societatii falimentare s-a dispus inchiderea procedurii ... adica dizolvare cu lichidare (radiere) aceasta societatea inceteaza a mai functiona ... cu cine mai contractati daca societatea nu mai exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala/recurs faliment Marghescu Marghescu Am un fost client... Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)
Cum se poate interveni in actiunea inaintata de orc pentru radierea unei societati ? kem kem In situatia in care o societate are datorii si impotriva ei ORC depune la Tribunal o cerere pentru dispunerea radierii, creditorul are posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Cum se executa o sentinta de atragere??? MIXAM MIXAM Exista sentinta de atragere a raspunderii persoanelor responsabile promovata in temeiul art. 138 al. 1 lit a, prin care jud sindic a admis in parte actiunea ... (vezi toată discuția)