avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva IUGTC Bucuresti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva IUGTC Bucuresti

tatal meu ca':vishenka:uta arhiva IUGTC Bucuresti si nu da de ea cineva poate sa-mi dea vreun indiciu
Cel mai recent răspuns: 0722229617 , utilizator 16:48, 8 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

...
Daca nu obtineti ceea ce cautati , incercati la I.T.M. , Min Muncii

Daca unitatea era de stat ,nu-i mai trimiteti degeaba la ITM.

ITM-ul nu a preluat nicio arhiva a fostelor unitati de stat si nici nu are vreo legatura cu acestea , decat in cazul unor sesizari.
Acest număr este un nr privat al unei persoane decedate pe 10 mai 2018. Vă rog nu mai publicați acest număr fără să ne cereți acordul în prealabil măcar. Ați comis deja o eroare care a cauzat neplăceri.
www.avocatnet.ro/forum/47609...

BODEALEX a scris:

Incercati la FILIALA 'CCCF - IUG BUCURESTI SRL
CUI 15442183
Adresa: Str. FIORDULUI 26-30 BUCURESTI
Telefon: 0722229617

Daca nu obtineti ceea ce cautati , incercati la I.T.M. , Min Muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca Gabriela1967 Gabriela1967 Sint plecata de 20 ani din Romania. De unde si cum imi pot recupera cartea de munca. Va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperarea cartii de munca VIOREL ANGHELESCU VIOREL ANGHELESCU Buna ziua, Am parasit Romania la inceputul anului 1990 fara a-mi recupera cartea de munca. Acum...dupa 20 de ani doresc sa stiu unde se afla aceasta carte de ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)