avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... inregistrari cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

inregistrari cheltuieli

buna seara
m-am lamurit ceva ceva ce este cu registrele utilizate la pfa , dar va rog sa ma indrumati cum fac in urmatorul caz : am incheiat un contract de comodat pt spatiul din locuita in care imi desfasor activitatea 20% din suprafata locuintei, acum eu nu sunt proprietar si facturile de utilitati nu vin pe numele meu, cum dau eu bani proprietarului in cota de 20%, cum ma inregistrez eu, in care formular sau registru? va rog frumos sa ma ajutati , este cineva pfa sa ma pot conversa cu el/ea?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 02:39, 24 Aprilie 2009
mmanu a scris:

buna seara
m-am lamurit ceva ceva ce este cu registrele utilizate la pfa , dar va rog sa ma indrumati cum fac in urmatorul caz : am incheiat un contract de comodat pt spatiul din locuita in care imi desfasor activitatea 20% din suprafata locuintei, acum eu nu sunt proprietar si facturile de utilitati nu vin pe numele meu, cum dau eu bani proprietarului in cota de 20%, cum ma inregistrez eu, in care formular sau registru? va rog frumos sa ma ajutati , este cineva pfa sa ma pot conversa cu el/ea?
Atasati copii ale facturilor de utilitati si platiti cu dispozitie de plata catre proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cheltuieli utilitati - contract comodat pfa adri_d adri_d Buna ziua. Am doua nelamuriri: 1. Prima legata de inregistrarea utilitatilor pentru un PFA care are incheiat contract de comodat pentru 30% din spatiu. Pana ... (vezi toată discuția)
Pfa - utilitati TeoDora72 TeoDora72 Va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema: o PFA isi poate deduce o cota parte (max 20%) din utilitatile sediului, in baza unui contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Contract comodat blu_angel blu_angel firma are sediul intr-un ap. cu doua camere pe baza unui contract de comodat incheiat la notariat. in acel contract nu se specifica clar obligatiile firmei ... (vezi toată discuția)