avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... P.F.A vs I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

P.F.A vs I.I.

Buna ziua, ma puteti ajuta in diferentierea P.F.A si I.I....... pot avea angajati amandoua, contabilitatea o poate tine si titularul? Ce impozite sunt obligatorii, se poate deduce TVA-ul? Multimesc si o zi buna,
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:49, 5 Martie 2014
Din punctul meu de vedere este acelasi lucru. Diferentele sunt insesizabile de cand poate si pfa ul sa angajeze( inainte aceasta era diferenta, pfa ul nu putea sa angajeze)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii sau colaborare???? misaaa misaaa buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine cu urmatorul caz: - P.F.A. vopsitor auto, norma de venit, inregistrat pt. operatiuni intracomunitare in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire tva in ue. Inter2001 Inter2001 Buna ziua si La multi ani cu ocazia noului an. Am o nelamurire in ceea ce proveste TVA ul in cazul unei PFA inregistrate in scopuri TVA. In deplasarile mele ... (vezi toată discuția)
Pfa nelamuriri inregistrari fiscale Tessy Tessy Buna ziua, Am un PFA in sistem real, neplatitor de TVA cu CAEN 4778. Sediul e in apartamentul meu care are o camera, iar punctul de lucru e in alt oras. Am ... (vezi toată discuția)