avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Varianta finalizare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Varianta finalizare contract de munca

Buna ziua, nu stiu cum pot proceda cu un angajat care nu isi respecta angajatorul vorbiind pe un ton jignitor si refuzand de fata cu tot colectivul sa pastreze curatenia la locul de munca, invocand faptul ca acest lucru nu este specificat in contractul semnat cu noi.Mentionez ca nu are fisa postului semnata la angajare sau regulament intern. Ce pot face legal pentru a putea inceta acesta colaborare?
Am rugamintea daca se poate sa primesc de la dvs fisa postului si un model de ROI fiind un salon de masaj.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 5 Martie 2014
Model de reg.intern adaptabil gasiti aici
magazin.avocatnet.ro/doc/det...

Pentru ce functie doriti fisa postului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi salon coafura / frizerie alinaemi alinaemi Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de Regulament de Ordine Interioara adaptat unui salon de coafura/ frizerie ? aici sau pe email ... (vezi toată discuția)
Roi pentru o societate de transport marfuri oanagoran oanagoran Poate cineva va rog sa-mi spuna unde gasesc un Regulament de ordine interioara pentru o sociatate de transport marfuri? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Regulament intern suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti daca o firma are mai multe puncte de lucru iar programul de functionare este diferit unul funtioneaza non stop,altul 9-24,altul ... (vezi toată discuția)