avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Hotarare CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Hotarare CEDO

ce inseamna cand intr-o hotarare cedo despagubirea baneasca se tine sub rezerva? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 20:37, 5 Martie 2014
Stimat forumist,

Nu cred că ati înteles bine. Nu cred că este vorba de ,,tinut sub rezervă,,.

Probabil vă referiti la sintagma des folosită de Curte: ,,reserves the said question in whole,,.

Astfel, din cele ce arătati, consider că vă aflati în situatia în care s-a constatat încălcarea unui drept, dar judecarea cererii de acordare a satisfactiei echitabile - Art. 41 al Conventiei - a fost amânată, cauza fiind disjunsă pe acest capăt de cerere.

În acest caz, veti avea două hotărâri: una referitoare la încălcarea drepturilor si alta distinctă, pe Art. 41 - Satisfactia echitabilă.

Dacă nu aceasta este situatia dvs, poate ar fi mai bine să detaliati speta, pentru a vă da lămuririle necesare.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular cedo. pretentii lolo0112 lolo0112 Buna seara. Am o nelamurire cu privire la completarea formularului de cerere catre CEDO: la care rubrica din actualul formular de cerere se indica ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca o decizie cedo a fost executata. mihaiv2 mihaiv2 Buna ziua, In anul 2012 CEDO a dat o decizie ce a constatat că au fost încălcate dispoziţiile articolului 6, alineat 1 (Dreptul la un proces echitabil) ... (vezi toată discuția)
Obiectul cererii la cedo masayoshi masayoshi La punctul V in model, \"EXPUNEREA OBIECTULUI CERERII\", se trec asteptarile in urma judecatii CEDO, adica cererile vizand daunele morale si materiale si ... (vezi toată discuția)