:ban:
Avertisment moderator avocat_lascoschi@yahoo.com!
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
La pct 38 din aplicatie scrie urmatoarele:
Nu prea vad legatura cu satisfactia echitabila la acest punct.
Stimat forumist,
Încep să cred că ,,dezgropați,, toate topicurile vechi, doar în scopul dorinței de a fi prezent cu anumite răspunsuri.
Din acest motiv, insist în a vă expune art. 2.4 al Regulamentului Forumului, care prevede:
,,
Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei ([de acord], [super], „asa e”, postarile laconice precum si cele care repeta un raspuns deja postat la problema in discutie sunt uneori enervante. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei.,,
În legătură cu discuția de față, mai ales că am participat și eu, iar, în consecință, știu bine ce am scris, puteți vedea:
1. ultima postare a fost din data de 16 iulie, în respectiva dată, discuția fiind finalizată;
2. în legătură cu mesajul propriu-zis, nici eu nu am afirmat că pct. 38 ar avea legătură cu satisfacția echitabilă, ci că, citez:
,,Spre deosebire de modelul vechi, modelul nou nu pare a include un spațiu alocat arătării satisfacției echitabile. ,,
3. faptul că am arătat că eu, în aplicațiile mele, includ în pct. 38 și o referire la satisfacția echitabilă, am arătat-o nu ca pe o cerință a Curții, ci ca un mod personal de lucru:
,,Însă nu este greșit ca să procedați în modul în care procedez și eu,,
În concluzie, în calitate de moderator, vă invit să postați exclusiv în măsura în care răspunsul este util.
Vă invit și citiți cu atenție discuțile purtate și în consecință să vă limitați intervențiile doar dacă acestea sunt cu adevărat necesare.
Subliniez, discuțiile fără utilitate, purtate doar în scopul unei prezențe pe anumite secțiuni ale Forumului, încalcă prevederile art. 2.4 al Regulamentului și vor fi șterse, eventual topicul va fi închis.
Cu stimă.