avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii castigate de asociatie in instanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii castigate de asociatie in instanta

va salut. am fost in litigiu cu asociatia de propietari siprocesul a fost castigat de asociatie.asta se intampla prin anul 2013.acum cateva zile deoarece mai erau ceva vecini in situatia mea,am aflat ca dosarele au fost puse in executare si am dedus ca vom fi executati pentru sumele datorate.mentionez faptul ca din suma ce o datoram,am platit circa 90%,deoarece am facut o intelegere cu cei din asociatie ca voi plati esalonat in rate egale si acum afu ca sunt executat.
ce pot sa mai fac acum ?????
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:41, 5 Martie 2014
veti primi o somatie de la executor.Cu ea si cu chitantele cu care ati achitat si ar fi bine si cu intelegerea scrisa intre dvs si Asociatie mergeti la biroul executorului care v-a somat
Cand ati incheiat angajamentul de plata cu asociatia de proprietari ?
ynocentta a scris:

Cand ati incheiat angajamentul de plata cu asociatia de proprietari ?


la putin timp dupa ce am primit hotararea judecatoreasca
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
imparatu80, utilizator
imparatu80 a scris:
...am platit circa 90%,deoarece am facut o intelegere cu cei din asociatie ca voi plati esalonat in rate egale si acum afu ca sunt executat.
ce pot sa mai fac acum ?????

Pai ce a fost greu a trecut daca mai aveti de plata doar 10%. Mergeti la asociatie si platiti la zi, tot ce este afisat pe ultima lista de plata afisata si ati scapat de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta intretinere Mihaela_32 Mihaela_32 As vrea sa stiu daca administratorul blocului a pus un afis la avizier ca voi fi data in judecata incepand cu 01.12.2011, avand o datorie de aproximativ 3700, ... (vezi toată discuția)
Restantieri plata miticamanea miticamanea Pentru a convinge pe cei cu restante la intretinere am folosit cam toate metodele de convingere: vorba, somatii de plata, angajamente pentru esalonarea platii, ... (vezi toată discuția)
Datorie asociatie de proprietari Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Ca multi dintre romani am incercat si eu sa devin \"antreprenor\" ,asa ca impreuna cu sotia am deschis un mic salon, partea proasta este ca am ... (vezi toată discuția)