avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului

urmeaza sa nasc in luna aprilie si in momentul acesta stau in italia si n i s a spus ca sotul poate intra in concediu de crestere a copilului pntru ca el lucreaza cu acte in italia si din luna aceasta s a angajat in romania cu carte de munca, dar nu stie nimeni daca eu pot sa nasc in italia sau nu, pentru ca am probleme cu sarcina si nu e indicat sa vin in tara si nu ne a lamurit nimeni daca nasc in italia mai i a sotul indmnizatia de crestere a copilului sau nu.intrebarea este daca pot naste in italia sau trbuie sa vin in romania sa nasc?
Cel mai recent răspuns: c23mina , utilizator 11:21, 6 Martie 2014
Nu conteaza unde nasteti dar sa depuneti in Romania certificatul de nastere a copilului tradus in romana.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului linda 77 linda 77 Buna ziua,as crea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca eu in 2017 am muncit cu contract de munca in italia din aprilie - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc / alocatie de stat pentru copii lusyana lusyana 1.am o nelamurire ...pana cand trebuie sa depun actele?? [sunt in luna a 4 aproape] 2.poate sa depuna altcineva actele in locul meu in cazul in care plec in ... (vezi toată discuția)
Lucrez in romania dar vreau sa nasc in strainatate DiaG DiaG Buna ziua. Lucrez in Romania cu 2 ore si vreau sa fac un copil dar vreau sa nasc in Spania deorece sotul meu este plecat acolo si lucreaza. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)