avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere martor mincinos
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere martor mincinos

Va salut , vreau sa va intreb cum trebuie sa procedez si ce sanse am de castig daca vreau sa fac o plangere pentru marturie mincinoasa .
Am fost implicat intr un mic incident auto si brusc a aparut un martor probabil a costat 50 de lei , martor care era chiar la locul incidentului unde am petrecut aproximativ o ora si nu am vazut pe nimeni
Cel mai recent răspuns: Dan Utiu , Avocat 20:08, 5 Martie 2014
Plangere penala la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa mihaela89 mihaela89 Ce se intampla daca un martor care a dat o declaratie la politie a zis o chestie iar la tribunal knd a fost intrebat daca isi mentine declaratia a zis \"da\" , ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei la primul procuror al parchetului costi1987 costi1987 Buna seara, Astazi am primit o comunicare care spune asa : Va comunicam ca prin ordonanta din 26.04.2013 a acestui parchet ati fost scos de sub urmarirea ... (vezi toată discuția)