avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 procese..........penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 procese..........penale

cum pot sa fac ?am 2 procese penale.....unul pt inselaciune care se afla la judecatorie si celalalt pt evaziune care se afla la tribunal .este posibilitatea sa contopesc cele doua dosare?cum trebuie sa procedez daca aceasta contopire este posibila?ce trebuie sa fac?cui ma adresez ca sa pot contopi cele doua dosare?........va multumesc si astept un raspuns ......sau mai multe chiar........
Cel mai recent răspuns: adelina032 , utilizator 19:50, 5 Martie 2014
Nu puteti conexa cele dosa dosare ,Dupa ce se vor pronunta cele doua instante veti solicita contopirea pedepselor ce se vor aplica.
inselaciunea si evaziunea s-au petrecut in acelasi timp........ma gandeam ca se poate contopi.....dar acuma......asta e.....va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unirea dosarelor oltul oltul daca am doua dosare la doua diferite instante,ambii pentru inselaciune cu mod de operare similara,pot sa cer unirea dosarelor? (dosarele sunt in diferite ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea: Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Contopire teona11 teona11 unde se contopesc pedepsele, daca una e data de curtea de apel si alta de judecatorie? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)