avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Proceduri CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Proceduri CEDO

am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la cedo?stima!
Cel mai recent răspuns: marinica71 , utilizator 04:33, 7 Martie 2014
asadar in cazul meu nu s a respectat prevederile art.92 privind citatia (desi acest lucru era in decembrie 2012 pe vechiul cod civil).inseamna ca nu mai pot face nimic?nu mai poate nimeni indrepta aceasta eroare?multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale Statescu Statescu Buna seara! Conform Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, Secţia comercială a ICCJ soluţionează, în raport cu competenţa ... (vezi toată discuția)