avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grila salarizare buldoexcavatorist sau masinist ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grila salarizare buldoexcavatorist sau masinist utilaje grele

Buna ziua,

Va rog mult m-ar interesa si pe mine sa stiu care este noua grila de salarizare pentru excavatoristi sau masinist utilaje grele.
Aceasta informative este pentru tatal meu care lucreaza la o primarie locala.

Multumesc anticipat,
Iuliana

Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , utilizator 11:35, 6 Martie 2014
Salariul minim de incadrare nu poate fi sub 850 lei brut pe luna.
freeelis a scris:

Salariul minim de incadrare nu poate fi sub 850 lei brut pe luna.

la care se adauga art. 5 (1) din OUG 103/14.11.2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg privind salariul minim brut in 2014 publicata in monitorul oficial Cornel  Vasile Cornel Vasile In Monitorul Oficial nr. 703 din 15.11.2013 a fost publicata Hotărârea Guvernului României nr. 871 din 14 Noiembrie 2013 [b]HG nr. 871/2013 - stabilirea ... (vezi toată discuția)
Salariul minim difera in functie de studiile angajatului ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Salariul minim difera in functie de studiile angajatului ? Adica este obligatoriu conform legii ca un angajat cu studii superioare sa primeasca un ... (vezi toată discuția)
Salariu clava79 clava79 Sunt asistent medical. Am promovat gradul principal in 2009 si de abia la sfarsitul anului 2010 mi s-a recunoscut pe cartea de munca. Am si eu o ... (vezi toată discuția)