avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Constatare reabilitare de drept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Constatare reabilitare de drept

Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu daca pe langa cererea de constatare a reabilitarii de drept mai trebuiesc achitate taxe sau depuse anumite documente(in cerere fac referire la numarul dosarului si a sentintei)
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:24, 6 Martie 2014
Nu se plateste taxa de timbru. Daca ati fost condamnat si pe latura civila, trebuie acoperit prejudiciul. Aratati in cerere indeplinirea conditiilor reabilitarii.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces reabilitare la recidivisti trazvan trazvan Buna ziua.Am ispasit 2 pedepse cu inhisoarea-abuz de incredere si inselaciune.M-am eliberat in anul 2003 decembrie.Am dreptul sa deschid proces de reabilitate ... (vezi toată discuția)
Se plateste taxa judiciara de timbru si timbru judiciar intr-un proces penal pe latura civila? outlander outlander Buna ziua As dori sa va intreb daca se plateste taxa judiciara de timbru si timbru judiciar intr-un proces penal pe latura civila? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Reprezentativitate sindicat adinutza.2008 adinutza.2008 Am depus la judecatorie cererea impreuna cu toate documentele cerute de lege pentru infiintarea unui sindicat, insa mi s-a spus ca pot depune si cererea de ... (vezi toată discuția)