avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua- credit ifn neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua- credit ifn neplatit

Am primit o notificare de plata de la un cabinet de avocatura din partea Provident,am facut un imprumut,iar din motive personale,nu am putut sa il achit pe tot,am ramas 1300 de lei si as dorii sa stiu,ce se poate intampla?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: polegnala , utilizator 21:43, 6 Martie 2014
Va pot executa silit in urmatoarea etapa in cazul in care nu achitati.
Inainte de orice, daca nu vi s-a comunicat modul de calcul al datoriei, ar trebui sa solicitati asta, pentru a va lamuri daca acea suma e calculata corect si nu "umflata", cum, din pacate, se p[rocedeaza!

apoi, avand in vedere ca suma nu e foarte mare si numai dupa ce v-ati lamurit asupra modalitatii de calcul a datoriei, sa cereti o esalonare a platii acesteia.
Modul de calcul il pot cere chiar la Provident,nu? Si pentru esalonare tot acolo? Multumesc.
Dvs stiati ca aveti alta datorie fata de ce va pretind sau cum ?

Da ,stiam ca am cu 300 de ron mai putin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Datorii provident Emilia7878 Emilia7878 Buna seara în urma cu ceva timp am împrumutat o sumă de bani de la Provident,o perioada am plătit apoi nu am mai putut plăti.Dosarul a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)