avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri de risc

Buna ziua! Pentru o cantitate de 13 grame de cannabis se poate da pedeapsa cu executare? Mentionez ca pesoana respectiva a fost pusa pe liber la recurs,insa asteptam in continuare hotararea dupa ce a facut un acord de recunoastere. Se poate da pedeapsa cu suspendare, zile amenda sau mai repede cea cu executare? Multumesc si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:34, 6 Martie 2014
Cred ca v-am mai raspuns.
Se poate cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traficant de canabis alexandraaaaaaa alexandraaaaaaa Buna ziua! Am o problema cu un prieten care facea trafic de canabis si as vrea sa va intreb ce sanse ar avea sa iasa cu suspendare?....El a fost prins cu 160 ... (vezi toată discuția)
Posesie cannabis ely_3n ely_3n Buna ziua, Trei prieteni de-ai mei au fost gasiti, la un control de rutina al celor de la DIICOT, cu aproximativ 7 grame de cannabis la ei - doi aveau cate ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri - 210 grame de cannabis, consecinte oanas1 oanas1 am un prieten cu varsta de 23 de ani student , fara nici o abatere de la lege pana mai de curand cand a primit un pachet de la cineva din SPANIA care continea ... (vezi toată discuția)