avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revin cu problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revin cu problema

Salutare.Am postat saptamanile trecute o problema legata de salariul pe care nu l-am primit nici in urma unei hotarari judecatoresti.Am inaintat o cerere la firma la care am lucrat pentru a-i ruga sa repecta hotararea judecatoreasca.Refuza in mod grosolan sa se conformeze,drept pentru care postez aici pentru a mi se da un sfat.Suma pe care trebuie s-o primesc este de 1100 RON.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 6 Martie 2014
luati legatura cu un executor judecatoresc.
daca in termen de 15 zile nu isi achita obligatiile, fac puscarie, da cred ca in urma unui alt proces intentat de dvs.
Sincer este pacat ca ajungem sa muncim ca sclavi pentru niste neaveniti, care ne asupresc si se imbogatesc pe munca noastra, pacat ca legea nu este mai aspra cu acesti asa zisi patroni, iar pedepsele nu sunt mai usturatoare, sa le fie frica si de angajati. Acesti paraziti ai societatii trebuiesc inlaturati de pe piata muncii, pentru ca este destul!!! Luati legatura cu un jurist si vedeti ce aveti de facut, pentru ca cei de teapa patronului dvs. sunt cu miile in Romania si din pacate nu ne cunoastem drepturile! Multa bafta va doresc. Intrebati si de despagubiri morale daca puteti obtine, pentru ca ar trebui pentru abuzuri sa raspunda cu bunurile proprii.
Nu stiu cum calculeaza executorul judecatoresc tariufil...va dati seama ca nu pot da 1000 la executor pentru ca atat am de luat.
Executorii judecatoresti au onorarii prestabilite .

Ordinul MJ nr. 2.561/2012 - modificarea anexei la Ordinul MJ nr. 2.550/C/2006 - aprobarea onorariilor minimale si maximale pentru serviciile prestate de executorii judecatoresti

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Execitare silita LIVIA38 LIVIA38 Buna ziua, Am nevoie de un sfat , vreau sa stiu daca mai pot face ceva sa imi salvez acasa pentru cei doi copii.In urma unui partaj a ramas sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor judecatoresc Mirovi Mirovi Care este suma maxima sau cota procentuala ce poate reprezenta onorariul executorului judecatoresc (exclusiv cheltuielile administrative si procedurale) din ... (vezi toată discuția)