avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de extindere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de extindere

pot obtine autorizatie de extindere pentru un imobil al carui proprietar este decedat de 17 ani si pentru care eu platesc impozit catre consiliul local ,pe numele meu,de la moartea acestuia?ce riscuri imi asum?
Cel mai recent răspuns: mihaelamosman , utilizator 19:11, 6 Martie 2014
Daca sunteti proprietar sau aveti altfel o folosinta a terenului/imobilului, da, altfel, nu. Nu riscati nimic.
sunt inregistrata cu rol la primarie.ma ajuta cu ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea de 10 ani mihaelamosman mihaelamosman Buna ziua.va rog sa ma sfatuiti intr-o problema de mostenire cam incurcata. In anul 1972 parintii mei au achizitionat o casa,cu chitanta de mana, intr-un ... (vezi toată discuția)
Emitere autorizatie de construire romeo mart romeo mart Sunt proprietarul uni imobil teren o casa locuit si o anexa din chirpici dobandit prin act de vinzare cumparare in 2006 cu uzufruct viager al vinzatorului ... (vezi toată discuția)
Am pierdut un teren în instanță, dar noul proprietar nu l-a trecut pe numele lui la impozite și taxe, prin urmare plătesc în continuare impozit. ce se poate face în acest caz? robert-ovidiu robert-ovidiu Parintii mei au mostenit un teren de la un unchi de al tatalui, terenul a fost inscris in primarie din 1997 pe numele unchiului, dupa moartea acestuia au ... (vezi toată discuția)