avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva de recuperat platit in Anglia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva de recuperat platit in Anglia

O firma care produce canapele vinde canapele in Anglia. Canapelele vandute sunt trimise in Anglia unui client englez si reparate de catre o firma englezeasca. Firma englezeasca emite factura cu TVA firmei romane. TVA-ul platit de catre firma romana poate fi restituit? Unde se depune cererea pentru restituirea TVA-ului? Pana in ce data?

Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 12:55, 24 Aprilie 2009
Cererea si documentatia care sustine cererea se depune la autoritatea fiscala din Anglia in termen de 6 luni . Incepand cu 01.01.2010 cerere se va depune la autoritatea fiscala din Roamania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri de tva - operatiuni intracomunitare alinamiad alinamiad Firma romaneasca (X) va cumpara produse din China (de la firma Y), iar produsele vor fi transportate fizic din China in Anglia, direct la depozitul ... (vezi toată discuția)
Firme din ue (romania - uk) sistem drop-shipping. livrare produse in tara de achizitie Hombee Hombee Buna ziua, am intampinat urmatoarea situatie. Suntem o firma din Romania platitioare de TVA si colaboram cu o firma din Anglia, la fel platitioare de TVA. ... (vezi toată discuția)
Plata tva pfa cu norma de venit facturi in strainatate leosimi leosimi Buna seara, In viitorul apropiat urmeaza sa am contract de colaborare cu o firma din Anglia. Pana acum se pare ca o sa-mi desfasor activitatea sub forma ... (vezi toată discuția)