avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil retinut de tata- mama alungata din locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil retinut de tata- mama alungata din locuinta

buna ziua,revin cu o intrebare in numele unei cunostinte care locuieste la tara si nu are posibilitatea de a va contacta,intrebarea fiind urmatoarea: daca persoana respectiva nu a divortat iar sotul ia orit fetita rezultata din casatoria acestora in varsta de 1 an si 3 luni ce poate face mama acesteia de a, avea fetita pana la finalizarea procesului?
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 21:08, 8 Martie 2014
alta solutie nu exista adica sa se adreseze organelor de politie cat si o ancheta din partea dgaspc precum ca fetita nu este ingrijita
Problema este ca mama pierde legatura cu fetita, nu ca fetita nu este bine ingrijita - de altfel nu reiese de nicaieri (din cele relatate de dvs) ca fetita nu este ingrijita, deci un astfel de demers este pierdere de timp.
In momentul in care nu i s-a permis intrarea in domiciliu trebuia sa apeleze la politie pentru a o asista.
Acum trebuie sa deschida actiune pentru reintegrare in domiciliu si pentru stabilirea domiciliului copilului.
Are contract de asistenta incheiat cu avocatul?
Cine se ocupa de copil? Tatal lucreaza?
Cand am spus sa schimbe avocatul am crezut ca e evidenta nevoia sa aiba un avocat si unul care actioneaza.
Asa incat sigur ca se pot face si actiuni legale in paralel cu acestea, dar nu merge numai actiune legala sau numai stat la usa, lucrurile trebuie sa se intrepatrunda. Ca sa ajungeti undeva. Daca asta va doriti. Fiecare zi va indeparteaza de copil si de sansa de a mai locui impreuna cu acel copil.
cred ca are contract cu acel avocat..politia cand a sunat ia spus ca nu o poate ajuta iar tatal nu lucreaza pentru ca acesta in luna mai pleaca din tara iar fetita o sa o lase la sora lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)