avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Difera plata energie dintre persoana fizica si ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Difera plata energie dintre persoana fizica si persoana juridica

Locuiesc la casa, unde la partier am spatiu comercial (bar) ,iar sus la etaj locuiesc. Cand am facut contract cu E.O.N Energie , acuma cativa ani in urma eu am prezentat actele care mi s-au cerut , iar pe autorizatia de constructie apare - Construire spatiu comercial si locuinta la etaj - de curand am avut un control unde mi s a cerut o factura si mi a spus ca eu trebuie sa apar ca persoana juridica si ca am de platit o suma de bani de la persoana fizica la persoana juridica. Ce vina am eu daca ei cand le-am predat actele pentru contract nu mi-au facut contractul cum spun ei ca ar trebui sa fie corect pe persoana jurdica, deoarece pe autorizatie scrie destul de clar cum am mentionat mai sus. Astep parerile voastre.
Cel mai recent răspuns: rusulau , utilizator 18:50, 6 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare firma in spatiu comercial la parter bloc locuit mobinstal mobinstal La parterul blocului in care locuiesc ( etaj 1) sunt spatii comerciale . Pana in acest an , toate firmele care isi desfasurau activitatea , solicitau acordul ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la spatiu de locuit la spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! In anul 1996 s-a emis un certificat de urbanism care avea ca scop: transformarea unei ferestre iin usa de acces si modificarea unui apartament din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire buna ziua, vecinul meu a construit ... adelinaromina adelinaromina autorizatie de construire Buna ziua, vecinul meu a construit casa fara autorizatie de construire pe terenul pe care l-a dobandit fata nici un act( cand am ... (vezi toată discuția)