avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire Buna ziua, vecinul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire Buna ziua, vecinul meu a construit ...

autorizatie de construire
Buna ziua, vecinul meu a construit casa fara autorizatie de construire pe terenul pe care l-a dobandit fata nici un act( cand am cumparat pamantul, la vecini este trecuta o alta persoana , decedata in momentul de fata, decat cei ce locuiesc acum, plus ca nu sunt rude, deci nu este mostenire lasata). Casa initiala fiind formata din 2 camarute, acum ei au facut casa cu etaj, sigur nu au autorizatie la ea pentru ca nu au facut actele de succesiune. Mai poate primi amenda pentru ca nu au avut autorizatie de construire, tinand cont ca au ridicat-o de cativa ani si plateste impozit la primarie pentru ea?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 16 August 2021
Ca sa poata plati impozit la primarie, trebuie depuse documente (act de proprietate/ act de vanzare-cumparare, act de mostenitor, etc.).
Puteti face sesizare la primarie, este dreptul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu incurcaturi herminast herminast Speta: Sotul decedat are doi copii din prima casatorie -fata si baiat, sotia supravietuitoare are doua fete din casatoria cu defunctul. Relatia cu fiul din ... (vezi toată discuția)
Mostenire Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua! Imi cer scuze pentru lungimea subiectului meu dar trebuie sa expun toata situatia.Este putin cam complicata si am nevoie de ajutor,sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
O problema grea Brunetzel` Brunetzel` Am nevoie din nou de dumneavoastra . O sa va povestesc mai intai situatia si apoi ascult parerea dumneavoastra si ce ma indrumati sa fac in acest caz. ... (vezi toată discuția)