Buna ziua am avut un contract de credit la CEC am ramas restantier si mau executat silit conturile si ipotecat si casa.In acest timp ma pistonau si cei de la Kruk pe acelasi credit am platit la executor sums de 3000 lei iar acuma am facut contract cu Kruk , executorul nu mai are nici o treaba mi sau deblocat coturile dar ipoteca pe casa a ramas pe numele executorului care la randul sau nu vrea sa ridice ipoteca.Eu avand contract cu Kruk nu stiu ce treaba are dumnealui,mai mult am cerut sa mi se dea ceva scris la mana pentru banii executati din conturi atat de la mine cat de la girant nici nu vrea sa auda.Aceesti executori nu au lege cum imi tii dumneata casa ipotecata daca nu mai ai nici o treaba cu mine si nici cu Krukul nu are.Va rog ajutatima ce trebuie facut.
Sumele achitate la executor au fost retinute in contul onorariului lui si nu le puteti recupera, nu reprezinta o imbogatire a lui fara justa cauza, insa cu ipoteca trebuie sa va lamuriti sub ce titlu o pastreaza, pt ca ilegal sigur nu se poate, deci ar trebui sa existe un titlu valabil si in vigoare.
Practic eu pot sa-l dau in judecata fiindca imi tine casa sub sechestru abuziv daca nu mai am nici o treaba cu el eu avand in momentul de fata contract cu Kruk.Si Kriukul a avut probleme cu el nu vrea sa cedeze la contract,contractul fiind cumparat de Kruk si am facut aganjament de plata cu ei
Repet, trebuie sa aflati motivul pentru care este pastrata in continuare ipoteca asupra imobilului. Si daca nu mai exista motivul pentru care s-a inregistrat ipoteca la Cartea Funciara, puteti merge sa o radiati cu dovada novatiei de creditor.