avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anunt angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anunt angajare

Buna seara
Doresc sa cunosc daca societatile private au obligatia atunci cand angajeaza salariati sa organizeze concurs sau sa publice anuntul de angajare in ziar
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
eliza100, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:56, 9 Martie 2014
1. Eu nu am facut deloc referire la examen sau concurs ci numai la existenta unor posturi vacante.

2. Daca un angajator anunta un examen sau concurs inseamna ca are unul sau mai multe posturi vacante si atunci trebuie sa se conformeze prevederiloe legale amintite de mine.
Am facut precizare la ce a intrebat userul , iar dvs ati raspuns doar cu declararea locurilor vacante si nu la obligatia angajatorului din sectorului privat cu privire la organizarea unui concurs sau publicarea intr-un ziar a organizarii acestuia pentru a angaja persoane.

Una este declararea unor locuri vacante si alta este obligatia de a organiza concurs pentru angajare - ceea ce a intrebat cel care a initiat topicul acesta.
1. Atata timp cat dvs. ati raspuns la prima parte a intrebarii nu avea rost sa mai raspund si eu.

2. Eu am raspuns la ceea userul a intrebat:
...sau sa publice anuntul de angajare in ziar...

Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicizarea locurilor vacante la firme? w0lfshad3 w0lfshad3 Sunt obligate firmele sa faca publicitate locurilor vacante, macar la Fortele de Munca? Li se aplica urmatoarele litere de lege? Legea nr. 76/2002 Art. ... (vezi toată discuția)
Anunt posturi vacante? mihaelacalin2009 mihaelacalin2009 Buna ziua! Suntem un SRL in subordinea Consiliului Local. Pentru posturile vacante suntem obligati sa facem anuntul public? Stiu ca bugetarii sunt obligati sa ... (vezi toată discuția)
Caut o lege... ContSters159354 ContSters159354 Caut o lege care preusupune cam urmatoarele - Angajatorul la postarea unui anunt in ziar pentru ocuparea unui post vacant, inainte de toate ar trebui sa anunte ... (vezi toată discuția)