Buna seara
Doresc sa cunosc daca societatile private au obligatia atunci cand angajeaza salariati sa organizeze concurs sau sa publice anuntul de angajare in ziar
1. Eu nu am facut deloc referire la examen sau concurs ci numai la existenta unor posturi vacante.
2. Daca un angajator anunta un examen sau concurs inseamna ca are unul sau mai multe posturi vacante si atunci trebuie sa se conformeze prevederiloe legale amintite de mine.
Am facut precizare la ce a intrebat userul , iar dvs ati raspuns doar cu declararea locurilor vacante si nu la obligatia angajatorului din sectorului privat cu privire la organizarea unui concurs sau publicarea intr-un ziar a organizarii acestuia pentru a angaja persoane.
Una este declararea unor locuri vacante si alta este obligatia de a organiza concurs pentru angajare - ceea ce a intrebat cel care a initiat topicul acesta.
Caut o lege...
ContSters159354
Caut o lege care preusupune cam urmatoarele - Angajatorul la postarea unui anunt in ziar pentru ocuparea unui post vacant, inainte de toate ar trebui sa anunte ... (vezi toată discuția)