avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare cheltuieli de judecata

Am obtinut in instanta cheltuieli de judecata de la o anumita persoana.Suntem UAT. Cum le putem recupera cel mai simplu? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:44, 7 Martie 2014
Prin punerea in executare de bunavoie de catre debitor a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata dafe dafe Buna ziua! In urma contestarii in Instanta a deciziei de concediere a firmei la care lucram, am obtinut reincadrarea in munca, si plata salariilor pe perioada ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor de judecata Sebastian_S Sebastian_S Am castigat un proces impotriva CNADNR (rovinieta). Am cerut restituirea cheltuielilor de judecata si mi s-a aprobat fiind mentionat in decizia ... (vezi toată discuția)
Executare silita in conditiile art 24-25 legea 554/2001 a sentintei definitiva provizorie edanes_ro edanes_ro Poate sa-mi dea cineva relatii cu privire la Incuviintarea executarii silite de catre instanta de executare a unei sentinte civile pronuntata in contenciosul ... (vezi toată discuția)